Webdesign

Websites ontworpen door Mans design zijn duidelijk, trendy en gebruiksvriendelijk. Dit wordt gedaan door het gebruik van de laatste trends op het gebied van webdesign met het oog op de eindgebruikers. Het website ontwerp zal gebaseerd zijn op de inhoud van uw website. Natuurlijk worden ook uw wensen meegenomen in het ontwerp.

Webdevelopment

Om het ontwerp om te zetten naar een werkende website worden de webtalen HTML5, CSS3 en PHP gebruikt. Deze webtalen maken verschillende functionaliteiten mogelijk en maken de website interactief. Daarnaast zal uw website responsive zijn. Dit betekent dat het ontwerp zich aanpast aan het schermformaat (telefoon, tablet, laptop, desktop). Zo is uw website op elk device gebruiksvriendelijk.

Graphic Design

Naast websites zijn er ook andere manieren om uw bedrijf te presenteren. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, posters, afspraakkaartjes en meer. Ook door hier de laatste trends op het gebied van graphic design toe te passen, bent u verzekerd van een moderne uitstraling.

Overige diensten...
CMS

Met CMS (Content Management System) wordt er gezorgd dat u op een laagdrempelige manier zelf uw website kan aanpassen. U kan hierdoor snel teksten en afbeeldingen toevoegen, aanpassen of verwijderen.

SEO

SEO (Search Engine Optimization) ook wel bekend als vindbaarheid zorgt ervoor dat uw website goed te vinden is in bijvoorbeeld de Google Searchlist. Hierdoor bent u gemakkelijk vindbaar voor uw klanten.

Fotografie

U kan ook bij Mans design terecht voor fotografie.